We zijn weer thuis!

Deze reis was een hele belevenis (zoals altijd eigenlijk) omdat je nooit weet waar je heengaat en waar je uitkomt. Om bij het begin te beginnen: Regen en kou tot voorbij Clermont Ferrand. Even hebben we er nog over gedacht of we misschien richting Italië zouden rijden, maar we kozen voor richting Spanje.

Bij Narbonne begonnen we te zaaien. Spanje was een goede keuze want we hebben maar twee dagen regen gehad en konden dus veel doen terwijl er in Italië heel veel regen is gevallen in die tijd. Almeriamar was het verste waar we deze keer geweest zijn. We hebben deze keer wat minder gereden dan anders: bijna 6000 kilometer.

Ontmoetingen:

Nederlandse chauffeurs in Frankrijk en Spanje kregen een Bijbel. Negen Franse Bijbels uitgereikt, enkele Roemeense en Engelse; verder CD’s, en traktaten in bijna alle Europese talen. Overnachten deden we op camperplaatsen waar we heel wat contact hebben gehad met Nederlanders die daar ook overnachtten en waar we ook veel exemplaren van mijn boek ‘Onoverzichtelijke bocht’ hebben gegeven aan de belangstellenden.

Problemen:

Ook op deze reis hadden we veel last van herrie. Er kwam weer een ‘nieuw geluid’ bij. Het differentieel begon luid te zingen en overstemde de al bestaande geluiden. We hebben enkele keren met watjes in de oren gereden vanwege oorpijn door het snerpende geluid. Er is nu zo’n opeenstapeling van dingen die eigenlijk gerepareerd of vervangen zouden moeten worden dat we dat niet meer aandurven / aankunnen. Zolang de Iveco het nog doet blijven we er mee rijden maar kijken intussen ook uit of de Heere ons een mogelijkheid laat zien voor iets anders.

Wat langer thuis

Na wat ziekenhuisbezoek en revalidatie verwachten we dat we ergens in juni of begin juli weer op weg zullen gaan en dan hopen we het werk weer op te pakken met onze jaarlijkse reis naar Duitsland en Scandinavië.

Tot slot

Heel hartelijk dank voor uw meereizen in de gebeden. Hartelijk dank voor het op deze wijze mogelijk maken van onze reizen.

MARANATHA

Martien en Nita

One thought on “Weer thuis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *