De jaarlijkse chauffeurs ontmoetingsdag. 6 oktober 2018.

Toen ik met mijn truck arriveerde bij Holwerda in Almere, was er veel bedrijvigheid buiten en in de kantine. In de kantine werd alles klaargezet voor deze dag. Rond 10.00 uur kwamen de mannen en vrouwen en werd er koffie en thee gedronken met een lekkere plak cake er bij.

Na een voorstelronde opende Jacco de dag met gebed om een zegen voor de dag en voor de zieken die er niet bij konden zijn. Een broeder met een keyboard gaf begeleiding bij het zingen van enkele opwekkingsliederen.

Martien sprak en spoorde ons n.a.v. de teksten 1 Petrus 2;9 en 2 Korinthiers 5;20 aan om het evangelie te delen. De wereld heeft de Here Jezus nodig. Hij deelde ons ook over zijn persoonlijk leven.

Hierna hebben we nog weer gezongen en werd het tijd voor de lunch. Deze was heel goed verzorgd.

In de middag verzorgde de Country Trail Band het programma. Veel truckers zien deze band graag komen. Zij lieten ons genieten van hun oude bekende en hele nieuwe nummers. Ik vind het altijd fijn om ernaar te luisteren of mee te zingen.

Traditiegetrouw werd de dag afgesloten met het elkaar toezingen van de zegenbede. Dit is altijd een heel bijzonder moment.

Een enkeling bleef nog even napraten en dan gaat iedereen weer op weg.

Groet,

Henk Hoogerwaard

3 thoughts on “VORIGE chauffeursdag

  1. Vanwege onze verhuizing was ook ik dit jaar verhinderd. intussen van diverse kanten mooie berichten gehoord over de dag. Fijn hoor. Hopelijk tot volgend jaar in Almere!

  2. Ik heb deze jaarlijkse dag inclusief de mannen van de Country Trail Band helaas gemist. Kon er helaas niet bij zijn dit keer. Volgend jaar weer en hopelijk weer met gitaar!

    Wees gezegend!

    Eric Poelman, net afgestudeerd voorganger, op zoek naar een gemeente om te dienen. Wellicht moet ik maar eens meerijden om de evangelische gemeenten zonder voorganger in Nederland in kaart te brengen;-).

  3. Het was weer een fijne dag en bemoedigend dat er ook weer jongere chauffeurs bij waren .
    We zien weer uit naar de volgende,en gaan door met B.H.V. nog bedankt Frans Bosje. Hartelijke groeten Henrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *