VERDRIET BIJ DE FAMILIE STAM EN IN HET CHAUFFEURSTEAM:

SVEN STAM OP 29 DECEMBER PLOTSELING OVERLEDEN.

Op 29 december kwam er door hartstilstand zeer plotseling een einde aan het aardse leven van ons bestuurslid Sven Stam. Wij leven mee met Corine, de kinderen en de kleinkinderen en natuurlijk ook met Martien en Nita vanwege het overlijden van hun zoon.
Als team verliezen wij in Sven een zeer betrokken bestuurslid en een warme medelevende vriend. Het bericht heeft ons zeer geschokt.
Corine en de kinderen hebben gezocht naar een Bijbeltekst, die weergeeft waar zij en wij ons houvast mogen vinden in deze zeer heftige tijd. Kijk maar naar de kaart en je ziet de troostende woorden uit Romeinen 8.
Op die kaart zie je ook dat woensdag 6 januari de afscheidsdienst gehouden zal worden. In verband met corona is de dienst in beperkte kring. Je kunt de dienst wel volgen via de link: https://youtu.be/PcfxWX_D_J4 of bij youtube zoeken op Baptistenlemmer.
Corine vroeg mij of ik de dienst wilde leiden.
Zoals Martien vorige week zelf al zei: laten we veel bidden voor Corine en het gezien en zeerzeker ook voor Martien en Nita zelf. Hoe zullen we zonder Gods kracht en bijstand staande blijven als het zo hard stormt in het leven.

Frans Borsje

rouwkaart

3 thoughts on “Sven Stam

 1. Familie en vrienden. Bij toeval hoorde ik gisteren het trieste bericht dat Sven in dec. 2020 is overleden.
  Wij waren collega’s bij Nirota BV in Sneek, Sven was een zeer gewaardeerde collega.
  Gecondoleerd en sterkte!

 2. Geschokt lazen we zojuist in de Wegwijzer maart 2021 dat Sven Stam op 29 december plotseling is overleden.
  Wij willen hierdoor Corine, de kinderen, kleinkinderen en Martien en Nita van harte condoleren met het overlijden van Sven en wensen hen Gods troost toe.
  Hartelijke groeten,
  Jean en Anka Henry

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *