Ieder jaar houden we een chauffeurs-ontmoetings-gezinsdag in kantine Holwerda aan de Steiger 139 in Almere.

Tot en met 2013 waren dat er zelfs 2 per jaar.  Vanwege terugloop in bezoekersaantallen zijn we vanaf 2014 teruggegaan naar één dag per jaar, vaak eind sept./begin oktober.

Er is alle gelegenheid om met je trekker, truck, combinatie of zelfs : fijn 2016 te komen!

6 thoughts on “Chauffeursdagen

 1. Zo heb ik het nog nooit bekeken, wat betreft het samenkomen van de gemeente. Nou ja, dure kerkgebouwen, nee…ik denk dat dat ook niet van belang is, maar een liefhebben van de Here Jezus. De liefde tot Hem moet gelovigen samenbinden. Nou, wie weet, zien we elkaar met de komende chauffeursdag! (Ik tel alleen niet echt mee, want ik ben geen chauffeur, maar mijn hart gaat wel uit naar chauffeurs; God bracht ze op mijn pad).

 2. mooie reactie Peter DANK [ik zag hem nu pas..zal vaker kijken]

 3. Dankjewel Gerard! je kan onder contact het contactformulier invullen. Je kan ook mailen naar martinus@truckplus.org en/of jan@truckplus.org. Dan krijg je 3xpj. de ‘Wegwijzer’ toegestuurd. Het zou fijn zijn je te ontmoeten op onze jaarlijkse ontmoetingsdag in Almere. Zegen&groet!

 4. Wat een prachtige site en wat bemoedigend om te weten dat er een site is waar broeders en zusters in Christus voor je bidden….maar hoe kan ik mij aanmelden…ook ik heb gebed nodig voor zegen en bescherming…niet alleen voor mij zelf maar ook voor mijn gezin als ik weer de hele week in het buitenland zit.

 5. hoi Herma,
  Die staan er nu op hoor, zie: chauffeursdagen / foto’s en
  de namenlijst staat onder: contact / in de laadbak: kenjecollega.
  Groet,Jan

 6. Het was een prachtige dag die we met elkaar mochten beleven! Maar ik vind geen foto’s of namen lijst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *