Ieder jaar houden we een chauffeurs-ontmoetings-gezinsdag in kantine Holwerda aan de Steiger 139 in Almere.

Tot en met 2013 waren dat er zelfs 2 per jaar.  Vanwege terugloop in bezoekersaantallen zijn we vanaf 2014 teruggegaan naar één dag per jaar, vaak eind sept./begin oktober.

Er is alle gelegenheid om met je trekker, truck, combinatie of zelfs : fijn 2016 te komen!

7 thoughts on “Chauffeursdagen

 1. Zo heb ik het nog nooit bekeken, wat betreft het samenkomen van de gemeente. Nou ja, dure kerkgebouwen, nee…ik denk dat dat ook niet van belang is, maar een liefhebben van de Here Jezus. De liefde tot Hem moet gelovigen samenbinden. Nou, wie weet, zien we elkaar met de komende chauffeursdag! (Ik tel alleen niet echt mee, want ik ben geen chauffeur, maar mijn hart gaat wel uit naar chauffeurs; God bracht ze op mijn pad).

 2. Mooi en bemoedigend om te zien dat CET nog steeds actief is!! Jaren geleden ben ik ook actief en op chauffeursdagen aanwezig geweest maar na een tijd in het buitenland te hebben gezeten ben ik weer terug in NL en weer met de vrachtwagen op de Europese wegen te vinden. Alleen nu met lieve vrouw en 5 lieve (waarvan 3 volwassen) kinderen met hond, kat en hypotheek 😊
  Goed om in deze, turbulente (en naar mijn menig nog korte), tijd op aarde mede gelovige collega’s tegen te komen! Het lijken er steeds minder te worden… Helaas maar waar. Ook onze Heer zal zich afvragen of Hij nog trouwe volgelingen van Hem zal aantreffen, hier op aarde, als Hij terug komt. Dat is verdrietig maar realiteit.
  Maar ondanks dat is het voor ons juist belangrijk om saamhorig en standvastig te blijven, onze/Zijn onvoorwaardelijke liefde (her)kenbaar te laten zijn voor een ieder om ons heen. Een moeilijke taak in een wereld waar onrecht, zonde en bedrog de overhand lijken te hebben. Ja de duivel gaat rond als een briesende leeuw. Maar…de Leeuw van Judah heeft dat loeder al overwonnen en wij met Hem!

  Het valt mij op dat (veel) kerken zwijgen als het gaat om de tekenen des tijds. We weten niet wanneer exact Jezus terug komen zal maar Zijn Woord verteld ons dat we ook de jaargetijden (ongeveer) aan zien komen, zo ook kunnen weten ‘hoe laat’ het is… Als je het mij vraagt, met het oog op Israël, zal het niet lang meer duren. Gog, Megog en Perzië (Iran, Rusland en Turkije) hebben hun legers al aan de grens van Israël verzameld…(in Syrië, aan de voet van het Golan gebergte) Profetiën zien we voor onze ogen uitkomen. Maar (veel) kerken zwijgen hierover. En dat is pijnlijk. Wij zijn allen geroepen om Zijn Liefde kenbaar te maken aan een ieder (!) in deze wereld. Niet voor, met alle respect, enkel gezellige -muzikale- zondagse bijeenkomsten.

  In de afgelopen jaren zijn wij, mijn vrouw en ik, ons gaan verdiepen in de eerste volgelingen/gemeente van Christus. We zijn verbaasd en tegelijkertijd verrast over het feit hoe dat zonder (dure)gebouwen, rituelen, en verplichtingen gepaard ging; (o.a.Handelingen 2) gewoon bij elkaar thuis komen, de maaltijd gezamelijk nuttigen en tijdens de maaltijd werd dmv het breken van het brood en het rondgaan van de beker stilgestaan bij Jezus offer voor ons… Nooden werden voorzien en er was gebed voor elkaar. Spontaan. Geen verplichte dagen. “Waar 2 of meer in Mijn Naam vergaderd zijn, daar ZAL Ik zijn”. Ongedwongen, zo zoals en waar je bent. Geen (duur) gebouw of salarissen van voorgangers maar voorzienend aan weduwen, wezen en armen en die het werkelijk nodig hadden. Wij, mijn vrouw en ik (en ons gezin) hebben ook het verlangen om op deze manier met Jezus volgelingen weer saamhorig te zijn. Niet per sé op -gezette- zondagen, maar op spontane dagen/tijden wanneer het maar uitkomt, net zoals de eerste gemeente na Jezus’ hemelvaart.

  Ook de tekenen des tijds, de aankondiging van de wederkomst, houd ons erg bezig de laatste tijd; niet dat we bang zijn, integendeel! We zien uit naar Zijn komst! En wij geloven dat alles er naar wijst dat onze generatie dit gaat meemaken.

  Dit is o.a.waar wij de laatste jaren mee bezig zijn geweest.

  Al met al, heel erg bemoedigend om het CET nog steeds actief te zien en ik/wij hoop(en) jullie allen gauw te kunnen ontmoeten!

  Gods onmisbare zegen aan ieder en veilige kilometers,

  Groet, Peter Buijk

 3. Dankjewel Gerard! je kan onder contact het contactformulier invullen. Je kan ook mailen naar martinus@truckplus.org en/of jan@truckplus.org. Dan krijg je 3xpj. de ‘Wegwijzer’ toegestuurd. Het zou fijn zijn je te ontmoeten op onze jaarlijkse ontmoetingsdag in Almere. Zegen&groet!

 4. Wat een prachtige site en wat bemoedigend om te weten dat er een site is waar broeders en zusters in Christus voor je bidden….maar hoe kan ik mij aanmelden…ook ik heb gebed nodig voor zegen en bescherming…niet alleen voor mij zelf maar ook voor mijn gezin als ik weer de hele week in het buitenland zit.

 5. hoi Herma,
  Die staan er nu op hoor, zie: chauffeursdagen / foto’s en
  de namenlijst staat onder: contact / in de laadbak: kenjecollega.
  Groet,Jan

 6. Het was een prachtige dag die we met elkaar mochten beleven! Maar ik vind geen foto’s of namen lijst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *