Ik ben nog naar het bedrijventerrein in Ede gefietst. De chauffeurs waren niet te vinden op de voor mij bekende plaatsen. Er stonden wel wat trucks daar, maar de gordijntjes zaten dicht. Ik bad om leiding: wat moest ik nu doen? Had ik die tocht voor niets ondernomen? Bij de Ijsvogel wilde ik oversteken, maar het licht sprong op rood. Ineens kwam de gedachte bij mij op, dat ik dan misschien maar rechtsaf zou moeten slaan. Ik zag er niet zoveel in; het was niet richting huis, en daar kom ik meestal niet veel vrachtwagenchauffeurs tegen. Ik bleef al fietsend bidden, en op een gegeven moment had ik het idee dat ik dan maar rechtsaf moest slaan. Het fietspad liep daar ook naar rechts, maar vreemd vond ik het wel. Tot mijn grote verbazing zag ik een Bulgaarse chauffeur lopen, en gaandeweg zag ik een heleboel Bulgaarse trucks. In een trailer aan de kant van de weg zaten heel wat Bulgaarse chauffeurs bij elkaar, te eten. Ik gaf ze lectuur. Daarna ging ik het terrein op, waar de trucks stonden. Dat waren er minstens twintig. Er stonden een paar andere nationaliteiten,maar het gros was Bulgaars. Daar gaf ik ook nog wat lectuur, aan één Bulgaar en twee Russen. De Bulgaar zette onmiddellijk zijn leesbril op en begon de lectuur aandachtig door te lezen, en de Russen bedankten mij. Dan kan ik God alleen maar danken!
Het bedrijf waar ze voor rijden heeft nu blijkbaar een terrein afgehuurd om de truckers te herbergen.

7 thoughts on “Belevenissen van een zaaier

  1. Wat een getuigenis om er gewoon op uit te gaan en in dankbare verwondering te genieten van hoe HIJ werkt!

  2. Mooi dat u zich zo inzet voor Zijn koninkrijk! Het trof mij zeer dat u vertelde dat het er niet om gaat of je jezelf geschikt vindt, maar of je beschikbaar bent voor de Heere. Bedankt voor de uitgebreide verslagen en ook ik wens u Gods zegen toe! Shalom.

  3. U bent een voorbeeld van vrijmoedigheid, fijn om te lezen dat het zo gewaardeerd wordt onder chauffeurs om een evangelie o.i.d te ontvangen.
    Vandaag stond ik ook op een parkeerplaats met vrachtwagenchauffeurs en bedacht hoe het zou zijn als ik iets aan hen kon geven.
    Ik zal eens in de webwinkel neuzen.
    Gods zegen toegewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *